Попкорн - популярне в світі ласощів.
І ЦЕ ВСЕ ПОПКОРН
Попкорн - популярне в світі ласощі, яке люблять і дорослі, і діти, зовсім недавно придбав нові смаки і не зовсім звичну упаковку.
Після того. як в 1991 році в Росію привезли перший апарат для приготування попкорну, росіяни з'їли більше мільярда порцій повітряних кукурудзяних зерен.
Зараз у продажу можна знайти найрізноманітніші види попкорну: солодкий, солоний, білий і кольоровий, з сиром і з карамеллю. Але виробники на цьому не зупиняються і продовжують думати над тим, як не тільки задаволений найвимогливіших їдців, але і зробити популярний продукт смачним і корисним.
Купить попкорн от производителя, в герметичных стаканах - солёный или сладкий, Вы можете по самой выгодной и доступной цене, без переплат и накруток.
СВОЮ НАЗВУ ПОПКОРН ОТРИМАВ ВІД СПОСОБУ ПРИГОТОВЛЕНИЯ. "CORN" перекладається з англійської як "КУКУРУДЗА", А "POP" - ЯК ", що лопнули".
Треба зізнатися, їм це вдалося. Наприклад, під брендом "This is popcorn" продається продукт як звичних для нас смаків, так і не зовсім звичайних. Про те, що попкорн солоний знають всі. А що ви скажете, пробував, скажімо, шоколадний, карамельний або фруктовий? Або попкорн зі смаком чорної карамелі, чорний колір якого додає не звичний штучний барвник, а самий що ні на є справжній активоване вугілля?
Здорове харчування нині в моді. Щоб не залишити його апологетів без улюбленої закуски, білий світ побачив попкорн під брендом "This is organic popcorn". Він об'єднує три види продукту: без добавок, з імбиром і з кокосовим маслом. У його складі тільки добірна кукурудза і імбир або кокосове масло. У зручних банках багаторазового використання немає нічого зайвого: ніяких залишків, сміття - тільки добірна повітряна кукурудза. Ось так проста закуска стала полноценнним десертом, в якому кожен знайде свій улюблений смак.
Темп життя сучасної людини привів до появи і широкого поширення фастфуда, який, як відомо, не відрізняється особливою користю. Більш того, на думку Всесвітньої організації охорони здоров'я, нездорові агрономічні пристрасті є однією з причин підвищення рівня хронічних неінфекційних захворювань. Однак, незважаючи на це, рівень споживання фастфуду зростає з кожним роком. У зв'язку з цим велика увага приділяється пошуку і створення нових харчових продуктів, які за швидкістю приготування не поступалися б фастфуду, і в той же час були б корисними для здоров'я. Один із прикладів цього - фіолетовий попкорн.
Нещодавно італійські вчені запропонували в якості функціонального харчового продукту фіолетовий попкорн. Цей попкорн був отриманий із спеціальної кукурудзи, зерна якої мають темно-фіолетове забарвлення, зумовлену наявністю в них антоціанового з'єднань, яким фіолетовий попкорн і зобов'язаний своєю користю.